Tämä rengasvalmistaja sijaitsee Intiassa, ja on vuodesta 1984 asti valmistanut renkaita kotimarkkinoille. Nykyään Speedways keskittyy vientiin, ja renkaiden tarjoamiseen maatalouden ja teollisuuden käyttöön. Speedways on levinnyt jo yli 60 maahan.

Heidän valikoimastaan löydät renkaita erilaisiin ajoneuvoihin. Löydät mm. vyörenkaat kaikenlaisiin traktoreihin. Tarjolla on myös renkaita erikoisajoneuvoihin, kuten vedenpoistossa käytettäviin erilaisiin ajoneuvoihin. Toinen Speedwayn merkittävä asiakasryhmä ovat eri maiden armeijat. Yritys valmistaa renkaita ja niihin liittyviä tuotteita moniin sotilasajoneuvoihin. Varsinkin jeeppisegmentissä. Yritys valmistaa myös renkaita jokapäiväisiin tuotteisiin. Tällaisia ovat mm. päältäajettava ruohonleikkuri ja erilaiset metsätalouden koneet.

Speedways-renkaan valinnan voi perustella kolmella tavalla. Speedways on aina uskonut innovaatioihin ja uuden kehittämiseen. Jatkuvalla tutkimuksellaan he ovat tuotteineen aina kuuluneet tutkimuksen eturiviin. Tuotteet lisäksi testataan niin, että ne tarjoavat kestävyyttä ja ajomukavuutta. Tämä testaus on uskomattoman tiukkaa, ja yhtiö on ylpeä siitä, että voi tarjota asiakkailleen korkeaa laatua. Yrityksen tuotteet ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

On siis olemassa kolme selvää syytä valita Speedways. Tuotteissa yhdistyvät laatu ja ympäristöystävällisyys.