Sportiva on suhteellisen uusi yritys, joka valmistaa monenlaisia renkaita. Useiden eri rengasmallien lisäksi tarjonta kattaa myös renkaat hyvin moneen erityyppisen autoon. Sportiva-valikoimasta löydät renkaat henkilöautoihin ja erilaisiin kevyisiin kuorma-autoihin.

Sportivalla on markkinoilla paljon haasteita ja todistettavaa. Usein he onnistuvatkin tässä. Tarjoamalla halpoja renkaita erinomaisin ajo-ominaisuuksin, on Sportivasta tullut luonnollinen valinta monelle. Varsinkin niille, jotka etsivät turvallisia renkaita. Sportiva-renkaat on nimittäin suunniteltu tietyillä ominaisuuksilla, jotka vähentävät vesiliirron riskiä. Renkaan erityinen kuviointi vuorostaan tarjoaa kuskille fantastisen kontrollin.

Sportivat ovat omaa luokkaansa myös kestävyydessä. Tähän on päästy käyttämällä tarkasti valikoitua kumisekoitetta ja tutkimalla kuinka välttää turhaa kulumista. Tyypillistä Sportiva-renkaille on myös niiden hiljaisuus ajettaessa kaduilla. Tästä hyötyvät sekä kuski että ympäristö.

Sportiva ei siis ole vaikea valinta. Yritys tarjoaa sekä laatua että hyviä hintoja. Continental, yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista omistaa Sportivan, joten voit luottaa Sportiva-tuotteisiin. Voitkin olla varma, että myös Sportiva-tuotteet sisältävät osan Continental-osaamisesta.