Starmaxx on markkinoiden johtava rengasvalmistaja, joka valmistaa renkaat autoista lentokoneisiin. Petlas, joka on myös turkkilainen rengasyritys, valmistaa kaikki Starmaxx-merkkiset renkaat. On monia syitä valita renkaat tältä valmistajalta. Yritys ei ainoastaan tuota erinomaisia renkaita, mutta myös kantaa sosiaalisen vastuunsa ja kantaa huolta ympäristöstä.

Petlas, joka siis tuottaa kaikki Starmaxx-tuotteet, perustettiin vastauksena Kyproksen kriisin ja Turkin kauppasaartoon vuonna 1974. Turkki huomasi haavoittuvaisuutensa sen jäätyä paitsi ulkomaisista sotamateriaaleista. Ratkaisuksi pulmaan perustettiin Petlas. Maalla oli nyt oma rengasvalmistaja, joka pystyi myös tarjoamaan materiaaleja sotateollisuudelle.

Valmistaja tarjoaa renkaita henkilöautoihin, suurempiin jeeppeihin ja nelivetoisiin ajoneuvoihin. Tarjolla on renkaita kevyihin kuorma-autoihin, mutta myös suurempiin ajoneuvoihin joita käytetään teollisuudessa. Perusrenkaiden lisäksi yritys valmistaa tuotteita maatalouteen. Starmaxxilla on renkaita tarjolla muun muassa traktoreihin ja puimureihin.

Ennen kaikkea Starmaxx on kuitenkin tullut tunnetuksi ympäristövastuustaan ja toimistaan työntekijöidensä hyvinvoinnin takaamiseksi. Tämä ilmenee henkilöstön etuina, palkallisina lomina ja paljona muuna.