Stomil on yksi maailman johtavista renkaiden valmistajista kaikilla osa-alueilla. Stomil-renkaat ovat myös erityisiä, koska ne tuovat aina mukanaan osuuden yhtiön rikasta historiaa. Stomil on puolalainen yritys, joka alkoi valmistaa auton ja pyörän renkaita vuonna 1930. Toiminta sujui hyvin, mutta vasta toisen maailmansodan jälkeen yritys pystyi kehittymään nykyiseen lostoonsa. Sodan aikana toiminta keskeytyi, koska natsit miehittivät tehtaan. Vuonna 1947 yhtiö pystyi valmistamaan ensimmäisen puolalaisen sarjavalmisteisen renkaan.

Stomil on aina ollut kaukonäköinen ja innovatiivinen yritys. Jo vuonna 1964 se osti ensimmäisen laboratorionsa kehittääkseen kumimateriaalia ja renkaiden pitoa, toistuvin ja hyvin dokumentoiduin testein. 1990-luvun allkuun asti yritys keskittyi kotimarkkinoihin. Kun yritys tuon vuosikymmenen aikana listautui pörssiin ja alkoi saada sertifikaatteja, johti tämä luonnollisesti kansainvälistymiseen. Tällä hetkellä Stomil-renkaita myydään sadoissa maissa ympäri maailmaa.

Tällä hetkellä valikoimasta ei löydy rengasta tavalliseen autoon, vaan valmistus keskittyy teollisuudessa käytettävien ajoneuvojen renkaisiin. Valikoimasta löytyy renkaita lentokoneisiin, trukkeihin, traktorihin ja puimureihin. Stomil on hyötynyt maataloudessa käytettävien renkaiden kysynnän kasvusta.

Stomil valmistaa myös laadukkaita renkaita teollisuuden käyttöön. Jos haluat rengasvalmistajallasi olevan pitkä ja kattava historia, Stomil-rengas voi olla hyvä valinta. Valitsemalla Stomil-renkaan, sinun ei tarvitse murehtia turvallisuudesta tai laadusta.