Sunew Tyre on rengasmerkki, jota valmistaa ja toimittaa Best Choice International Trade Co, joka valmistaa myös muita renkaita. Kuten monet tietävät, Sunew on yhtiön huippumalli. Merkkiä pidetään high performance -renkaana, joka täyttää jopa ammattikuskien vaatimukset

Tällä hetkellä valmistetaan kahta rengasta, jotka molemmat tarjoavat huippuluokan ajokokemuksen. YS618-rengas on tarkoitettu käytettäväksi ylellisissä urheiluautoissa. Rengas tarjoaa kaiken mitä voi toivoa. Renkaassa on toiminto, joka mahdollistaa erinomaisen pidon sekä tekniikkaa, joka tekee ajosta mahdollisimman tasaista. Rengas on rakennettu nopeuttamaan reagointia. Rengasta on tarjolla kaikissa koissa, joten se sopii useimpiin ylellisiin urheiluautoihin.

Sunew myy myös YS112-rengasta. Tämä rengas on tarkoitettu tavallisiin autoihin, mutta tarjoaa silti eturivin ominaisuuksia. Materiaalivalintojen lisäksi rengas on kehittynyt myös tarjoamaan erinomaista kontrollia. Renkaan kehityksessä on otettu huomioon myös vesiliirto ja sen mahdollisuuden madaltaminen.

Jos haluat kilpa-autoosi tai tavalliseen autoosi parhaat renkaat, on Sunew itsestään selvä valinta. Hinta on hieman korkeampi, mutta ajoelämys on hinnan veroinen. Ja investointi kannattaa, jos sinulla on jo hyvä urheiluauto omasta takaa.