Tämä yritys on intialainen renkaiden valmistaja, joka myy renkaitaan kotimarkkinoiden lisäksi ulkomailla. Tuotteet ovat kansainvälisesti, sekä Intian viranomaisten hyväksymiä. Yritys on perustettu vuonna 1982 ja se on siitä lähtien toiminut eturintamassa kehittämässä hyviä tuotteita, mutta myös etsimässä mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Yritys toimii yli 30 maassa.

Asiakkaat osaavat arvostaa SuperKingin kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Yrityksen laatulupaus takaa, että yhtiö toimittaa mitä lupaa, korjaa mahdolliset viat ja vaihtaa tarvittaessa vialliset tuotteet. Palvelu yrityksen toimipisteissä on spontaania ja sydämellistä.

Yritys valmistaa renkaita ns. kaksi- ja kolmepyöräisiin, sekä maatalousajoneuvoihin. He eivät siis valmista renkaita tavallisiin autoihin. Pyörän valmistuksessa ei riitä pelkkä uusi koneisto, vaan tuotteet täytyy testata jotta laatu voidaan taata.

Kun etsit pitkäikäistä ja teknologisesti modernia rengasta, kannattaa katseet kääntää SuperKingiin. Heidän tuotteillaan saat turvallisuutta ja kestävyyttä samassa paketissa.