Tigar on yksi markkinoiden ehdottomasti parhaiten myyvistä halparengasmerkeistä. Suosion ymmärtää, koska tuotteiden hinnat ovat selvästi kilpailijoitaan matalampia. Halvasta hinnasta huolimatta Tigar silti tarjoaa hyvää laatua monin tavoin. Renkaat kestävät erinomaisesti ja antavat ilmiömäisen kontrollin. Valitsemalla Tigar-renkaat, saat laadukkaan tuotteen edulliseen hintaan. Hyvä kauppa, sillä selvä.

Yksi myydyimmistä tuotteista, Tigar Cargo Speed, ei ole ainoastaan kestävä ja edullinen, mutta myös soveltuu hyvin pohjoiseen ilmastoon. Rengas ei ole suosittu vain hintansa vuoksi, mutta myös sen parannettujen ajo-ominaisuuksien takia. Rengas on erittäin turvallinen ja antaa hyvän pidon. Se on myös luotettava ja vankka malli, mikä kestää pitkään. Tigar-renkaiden kestävyys on yksi yrityksen suurimmista myyntiargumenteista.

Toinen suosittu malli on Tigar Hitris. Tuote on hintavampi verrattuna muihin Tigar-renkaisiin. Se on täydellinen rengas, joka tarjoaa mukavuutta ja säästää kukkaroa. Ajettaessa turvallisuus on maksimaalista. Lisäksi rengas on hyvin hiljainen.

Jos siis kaipaat uskomatonta hinta-laatusuhdetta renkailtasi, Tigar Hitris on hyvä valinta. Et vain säästä rahaa, vaan saat myös tuotteen mikä toimii säässä kuin säässä. Tästä syystä Tigar-rengas on todella hyvä valinta kaikille.