Titan Tire on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista erilaisten maastoajoneuvojen renkaiden valmistajista. Tämän huomaa kun vierailee heidän suurilla tuotantolaitoksillaan, jotka sijaitsevat Freeportissa, Illinoissa ja Bryanissa, Ohiossa. Yrityksellä on valmistuslaitos myös Des Moines, Iowassa, joka toimii myös pääkonttorina konsernille. Titan mielletään tuotemerkkinä, joka erottuu joukosta ja tarjoaa laatua, mukavuutta ja turvallisuutta yli odotusten.

Titan on ainoa suuri valmistaja, joka keskittyy ainoastaan off-highway -ajossa käytettyjen renkaiden valmistukseen. Heillä onkin kyseisistä renkaista asiantuntemusta, johon muut eivät pysty vastaamaan. Yrityksen keskittymien yhden tyyppisiin renkaisiin tekee siitä erittäin erikoistuneen merkin. Ensisijainen käyttökohde näillä renkailla on kaivosteollisuus, mutta myös muu maatalous käyttää renkaita. Titan myy tuotteitaan etenkin traktoreihin ja puimureihin. Yritys valmistaa pyöriä myös yksityiskäyttöisiin koneisiin. Titan tarjoaa renkaita mm. moottorivetoisiin ruohonleikkureihin. Markkinat ovat kasvaneet sitä mukaa, kun puutarhanhoidosta on tullut statussymboli.

Titan-renkaat on valmistettu USA:ssa. Renkaat ovat suunniteltu niiden ensisijaiseen käyttötarkoitukseen, toimimaan vaikeissa olosuhteissa. Renkaiden laatu ja suorituskyky puhuvat puolestaan kun päätät vaihtaa Titan-renkaisiin.