Valitse kahden toimitusvaihtoehdon väliltä

Renkaat toimitetaan vaihtoehtoiseen osoitteeseen: Anna osoite, johon toivot renkaiden toimitettavan. Anna myös vastaanottajan nimi. Esim. työpaikka tai rengasasentaja, joka asentaa renkaat autoosi. Yhteistyökumppaniverkkomme kattaa koko maan ja suosittelemmekin heidän palvelujensa käyttämistä.

Renkaat toimitetaan lähimpään postikonttoriisi / noutopisteeseen: Kotiisi saapuu ilmoitus, jolla voit noutaa renkaat lähimmästä postikonttoristasi / noutopisteestäsi. Tämän jälkeen voit antaa valitsemasi rengasasentajan asentaa renkaat puolestasi.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta, ota yhteyttä meihin. Hintamme sisältävät alvin ja kotimaanrahdin.

Kokonaisten pyörien hinnat sisältävät alvin. Rahdista ja pakkauksesta veloitamme 11,10€ /pyörä. Emme toimita kokonaisia pyöriä ulkomaille. Toimittaessamme kokonaisia pyöriä saarille, kuten Ahvenanmaa, veloitamme ylimääräisen 10,54€ /pyörä. Saarille toimitettavasta renkaasta veloitamme ekstraa 8,52€.

Yleistä

Jos teet tilauksesi ennen puoltapäivää maanantaista torstaihin, se käsitellään saman päivän aikana, ja toimitus tapahtuu viiden työpäivän sisällä. Perjantaista sunnuntaihin tehdyt tilaukset käsitellään maanantaina.

Jos tilaamaasi tuotetta ei ole varastossa pystymme useimmiten täydentämään varastoa vuorokaudessa. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse jos tuotetta ei löydy varastosta, ja informoimme tuotteen saatavuudesta konsultoitua toimittajiamme. Saat ilmoituksen toimituksesta sähköpostilla. Sähköposti on laskusi ja vahviste lähetyspäivämäärästä.