Torque on Brittiläinen ylemmän hintaluokan rengasyritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen unelmallinen rengaskokemus. Renkaat valmistetaan state-of-the-art -tehtaassa, ja ne läpikäyvät tarkat testit, jotta voisit olla varma tuotteiden laadusta. Lisäksi yhtiö varmistaa, että renkaat täyttävät vaatimukset eri Euroopan maissa. Tällä hetkellä Torque keskittyy henkilöautojen, bussien ja kuorma-autojen renkaisiin.

Renkaat on erityisesti suunniteltu tarjoamaan paempaa laatua kuin tunnetut merkit, samalla kuitenkin pitäytyen edullisessa hinnassa. Torquen renkaat ovat voittaneett useimmat kilpailijansa testeissä kaikissa Euroopan maissa. Yrityksen renkailla tapaa olla lyhyempi jarrutusmatka kuivalla sekä märällä, ja parempi ajoneuvon kontrolli. Renkaat myös pienentävät polttoaineenkulutusta. Tämä tekee rengasvalinnasta helppoa. Kuka ei haluaisi testivoittajaa eduulisesti?

Torquen kuorma-auton ja bussin renkaat tarjoavat samankaltaisia ominaisuuksia. Renkaat on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen hallinta, lyhyt jarrutysmatka ja kilpailijat laudalta lyövä kestävyys. Renkaat on suunniteltu niin maanteille kuin myös kaupunkien kaduille.

On monia syitä valita Torque. Turvallinen ajo ja mahtava ajokontrolli mainitaksemme muutamia.