TOYO HISTORIA

Toyon perusti Japanissa vuonna 1945 Rikimatsu Tomihisa. Perustamisestaan lähtien Toyo on merkinnyt laatua, suorituskykyä, innovatiivisuutta ja erinomaista palvelua, joka on johtanut Toyon erinomaiseen maineeseen ympäri maailmaa. Toyon tehtaat sijaitsevat Pohjois-ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Oseaniassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Osakassa, ja Toyo työllistää nykyään yli 3000 ihmistä. Toyo valmistaa mm. renkaita, teollista kumia, kovia ja pehmeitä polyuretaanituotteita. Toyo valmistaa renkaita Toyo ja Nitto tuotemerkeillä. Toyo renkaat ovat turvallisia ja luotettavia, koska ne on kehitetty käyttäen uusinta teknologiaa. Nitto-renkaat on erityisesti valikoitu ja ne yhdistävät vapauden ja luovuuden täydellisesti. Toyon tavoitteena on olla yritys, jonka asiantuntijat keskittyvät parantamaan tuotteiden turvallisuutta ja vakautta. Tämän tavoitteen saavuttaakseen Toyo suojee, vakauttaa, toimittaa, parantaa ja voittaa. Toyo oli ensimmäinen japanilainen rengasvalmistaja, joka rantautui Yhdysvalloihin vuonna 1966. Ensimmäisestä toimistostaan Etelä-Kaliforniassa yhtiö on jatkanut kasvuaan Yhdysvaltain markkinoilla. 1980-luvun lopulla Toyo aloitti renkaiden valmistuksen Yhdysvalloissa. Toyo on jatkanut kasvuaan ja sillä on tytäryhtiöitä useissa muissa maissa. 1980-luvulta lähtien Toyo on kilpaillut road racingissa Yhdysvalloissa ja Toyo on nykyään tuttu nimi moottoriurheilupiireissä. Toyon palkintokaappi on pullollaan, mikä kertoo yrityksen menestyksestä moottoriurheilussa.

Renkaat Toyo

Toyon motto on luoda uutta arvoa innovaatioiden avulla, edistynyttä tekniikkaa käyttäen. Yhtiön tavoitteena on edelleen olla vahvasti läsnä markkinoilla ja tarjota innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat ratkaisuja Toyon asiakkaille. Toyo haluaa myös säilyttää hyvät suhteet sen työntekijöihin ja sidosryhmiin, sekä säilyttää luovan hengen mikä leimaa yritystä. Jotta Toyo pystyy antamaan asiakkaille heidän etsimänsä, on Toyosta tullut tuotekehitys- ja innovaatiojohtaja. Toyo esimerkiksi oli eturivissä kehittämässä suurempia vanteita urheiluautoihin. Toyo on myös kehittänyt urheilurenkaat kevyihin kuorma-autoihin ja katumaastureihin. Proxes S/T -rengas oli kaupallinen menestys ja vakiinnutti Toyon johtavana urheilurengasvalmistajana. 2003 Toyo lanseerasi Open Country M/T -renkaat, jotka sopivat off-road -ajoon. Rengas on kestävä ja poikkeuksellisen suorituskykyinen off road -ajossa, mutta tarjoaa myös mukavan ajokokemuksen maantiellä. Versado LX on Toyon luksusrengas, mikä esiteltiin vuonna 2007. Tämä oli ensimmäinen askel Toyolle luksusmarkkinoilla.

Toyolla on tietenkin omat tutkimus- ja testauslaitoksensa. Tutkimuslaitoksissa Toyo kehittää uutta teknologiaa, sekä uusia käyttömahdollisuuksia jo olemassa olevalle. Testauslaitoksessa testataan kaikki Toyon uutuustuotteet varmistaen, että tuote täyttää Toyon asettamat standardit. Taatakseen renkaidensa erinomaisen laadun Toyo käyttää Tire Design Platform Technologya, mikä tietokoneen avulla pystyy varmentamaan renkaiden käyttäytymisen erilaisissa ajoneuvoissa. Tätä käytetään yhdessä yrityksen oman rengassimulaattorin kanssa. Toyo tietää kuinka paljon rengas vaikuttaa auton suorituskykyyn ja ajokokemuksen. Yhtiö testaa siis mukavuutta, vakautta, renkaan kestävyyttä ja sen ominaisuuksia kovissa nopeuksissa. Yhdistämällä eri automallieja ja tieolosuhteita Toyo pystyy tutkimaan miten renkaat toimivat eri tilanteissa. Toyolle on tärkeää, että renkaat testataan olosuhteissa jotka ovat niin lähellä todellisuutta kuin mahdollista. Siksi Toyo pystyy edelleen tuottamaan korkealaatuisia renkaita . Toyo on kehittänyt simulaatio-ohjelmansa itse, ja voi näin ollen mukauttaa sitä yhtiön vaatimusten mukaisesti.

TOYO RENKAAT

Toyo tarjoaa laajan valikoiman renkaita, joten minkälaisella autolla ajatkin, on Toyolla renkaat sinulle. Toyo-renkaat ovat korkealaatuisia, kestävät kauan ja parempaa suorituskykyä ei voisi kuvitellakaan. Toyo takaa, että olet tyytyväinen renkaisiisi ajoneuvostasi riippumatta. Toyo-renkaalla saat paremman ja mukavamman ajokokemuksen. Toyo pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteitaan siten, että asiakkaiden toiveet täyttyisivät. Toyo-renkailla on monia hyviä puolia. Erinomaisten renkaiden lisäksi saat nauttia myös loistavasta asiakaspalvelusta, mikä opastaa sinua löytämään juuri oikeat renkaat. Toyolle on tärkeää jatkaa innovatiivisten, laadukkaiden ja suorituskykyisten renkaiden valmistamista, sekä antaa sinulle tarvitsemaasi asiakaspalvelua.

Toyo Renkaat

LÖYTÄÄ RENKAAT TOYO