Tyrex International Rubber Co. on kiinalainen rengasvalmistaja, joka on perustettu vuonna 2006. Se perustettiin ulkomaisten investointien avulla ja luotiin auttamaan eri yrityksiä uusimmilla innovaatioilla, helpottaakseen modernien renkaiden valmistusta. Yhtiö ei valmista tavallisia renkaita vaan lähes ainoastaan renkaita kaivosteollisuudessa läytettäviin ajoneuvoihin. Yritys myy tuotteitaan sekä Kiinaan että ulkomaille. Tämä tarkoittaa, että rengas on erikoistunut ja arvokas, johon harvan kilpailijan tuote pystyy.

Tärkeintä Tyrexille on, että sen renkaat kestävät karut kaivosolosuhteet. Yritys käyttääkin renkaissaan erikoiskumisekoitetta, mikä tekee renkaista kestävät, mutta myös parantaa hallittavuutta. Renkaat on myös valmistettu sopimaan kaivosten vaativiin tilanteisiin. Renkaissa on myös ainutlaatuinen päällyste, mikä parantaa hallittavuutta.

Tyrex-rengas tarjoaa halpoja hintoja tekemättä kompromisseja laadussa. Tyrex-renkaat ostaessasi pääset nauttimaan myös lisäpalveluista. Renkaat voidaan esimerkiksi täyttää erikoisgeelillä, mikä estää puhkeamat. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä jos tiedät, että kaivosympäristö on vaikeakulkuista.

Tyrex on siis hyvä valinta jos haluat hyvät renkaat halvalla.