Alumiinivanteet

Hanki alumiinivanteet - Halpa alumiinivanteet netistä

Onko aika hankkia uudet alumiinivanteet? Me tarjoamme runsaan valikoiman edullisia alumiinivanteet.

Hanki alumiinivanteet netistä »

Alumiinivanteet ja renkaat

Hanki alumiinivanteet ja renkaat - Halpa alumiinivanteet ja renkaat netistä

Oletko aikeissa hankkia uudet alumiinivanteet ja renkaat? Me tarjoamme runsaan valikoiman erikokoisia alumiinivanteet ja renkaat.

Hanki alumiinivanteet ja renkaat»

Teräsvanteet ja renkaat

Osta teräsvanteet renkaat - Teräsvanteet renkailla verkossa

Hanki teräsvanteet ja renkaat netistä meiltä!

Hanki teräsvanteet ja renkaat »

Meiltä Nordenrenkaalta löydät laajan valikoiman vanteita. Vanteemme sopivat useimpiin automalleihin ja renkaisiin. Me myymme edullisin hinnoin sekä pelti-, että alumiinivanteita. Etkö löydä sopivia vanteita autoosi? Kokeilepa vannehakuamme! Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, ja etsimme sopivat vanteet autosi kesä- ja talvirenkaisiin.

Olet jo saattanut huomata, että laskimme useimpien automallien alumiinivanteiden hintoja

Alumiinivanteet kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Alumiinivanteiden yleistymiselle on monia syitä, joista merkittävin lienee hintojen lasku. Valmistuskustannusten lasku on näkynyt kuluttajahinnoissa. Meiltä Nordenrenkaalta saat alumiinivanteet aina huokeaan hintaan. Alumiinivanteet painavat vähemmän kuin tavalliset peltivanteet. Vaikka tiettyjen mallien ero painossa saattaakin olla vähäinen, vaikutus on silti merkittävä. Painoeroa ei välttämättä huomaa käsin punnitsemalla, mutta pyöriessä vanteiden paino kasvaa. Vanteen paino on noin kymmenkertainen auton ollessa liikkeessä. Valmistajasta osittain riippuen, kilpa-auton kokonaispaino voi laskea jopa kahdellasadalla kilogrammalla oikeaa vannevalintaa käyttäen. Henkilöauton arkikäytössä pudotus voi olla jopa viisikymmentä kilogrammaa. Kevyempi auto tarkoittaa vähäisempää polttoainekulutusta, helpompaa ohjattavuutta ja hitaampaa jousituksen kulumista. Alumiini myös johtaa erinomaisesti lämpöä. Tämä mahdollistaa jarrutettaessa syntyvän lämmön siirtymisen pois jarruista, näin pienentäen jarruongelmien mahdollisuutta. Näiden lisäksi yksi hyvä syy valita alumiinivanteet on niiden miellyttävä ulkonäkö. Automallesta kalliimmat ovatkin nykyään vakiona varustettu alumiinivanteilla.

Metallivanteet

Useimmissa autoissa on edelleen peltivanteet. Niiden merkittävin etu suhteessa alumiinivanteisiin on hinta. Peltivanteet soveltuvat hyvin talvikäyttöön. Alumiini- ja muut kevytmetallivanteet vaurioituvat joutuessaan kosketuksiin suolan kanssa ja niiden talvikäyttö vaatii pintakäsittelyä. Alumiinivanteita voi käyttää nasta- tai kitkarenkaissa jos ne on lakattu. Peltivanteiden puhdistaminen on huomattavasti helpompaa, mikä korostuu talvella. Vanteisiin jäätyvä lumi ja tarttuva sora saattavat heikentää ajettavuutta.

Vanteiden asennus

Monet tekijät vaikuttavat vanteen sopivuuteen. Vanteen halkaisijan ja leveyden täytyy olla sopiva, kuten myös kiinnityspisteiden määrän, offsetin ja pulttijaon. Useimmiten vanteiden vaihto automallista toiseen onkin ongelmallista. Meillä Nordenrenkaalla on vanteita useimpiin autoihin. Jos sinulla ei ole tarvittavia työkaluja tai tarvittavaa osaamista vanteen asennukseen, suosittelemme yhteydenottoa yhteistyökumppaneihimme. Verkostomme kattaa koko maan ja tarjoaa ammattimaista asennuspalvelua. Varsinkin kevytmetallivanteiden asennus saattaa olla hankalaa. Vanteen halkaisija vaihtelee usein, ja tätä saattaa joutua kompensoimaan rengasta muokkaamalla. Huonosti istuva vanne vahingoittuu helposti töyssyyn tai katukivetykseen ajettaessa. Vanne kiinnitetään joko pulteilla tai muttereilla, jotka rullataan jo valmiiksi kiinnitettyihin pultteihin. Jälkimmäinen kiinnitystapa vaatii useimmiten pölykapselin käyttöä. Pulttien tai mutterien määrä vaihtelee valmistajasta riippuen. Ostaessasi vanteet Nordenrenkaalla saat mukana pakkauksen, joka sisältää kaiken asennuksessa tarvittavan, mutterit tai pultit mukaanlukien.Ota huomioon, että vannekokoa vaihdettaessa ajokokemus muuttuu. Isompi vanne tarkoittaa vähempää määrää kumia pehmentämässä ajoa, joten tien epätasaisuudet tuntuvat selvemmin autossa sisällä. Isoilla vanteilla kuitenkin saavutetaan parempi pito.

Vanteiden hoito-ohjeita

Vanteiden hoito on tärkeää sekä vanteiden ulkonäön, että toimivuuden takia. Alumiinivanteet vaativat hieman enemmän hoitoa kuin tavalliset peltivanteet. Paras tapa puhdistaa vanteet on käyttää pehmeää pesusientä ja mietoa puhdistusainetta. Autoshampoot on suunniteltu juuri auton puhdistukseen. Kevytmetallit heikkenevät helposti, joten vahvat puhdistusaineet saattavat vahingoittaa vanteita. Muista huuhdella vannetta helposti naarmuttavat rapa ja hiekka vedellä pois, ennen kuin alat hankaamaan sienellä. Pyri pesemään renkaat ja vanteet useasti. Autoa pestessä pyörien puhdistus unohtuu usein, vaikka pyörät ovat heti tuulilasin jälkeen tärkeimpiä pitää puhtaana. Muista, että vanteet täytyy puhdistaa kertyvästä liasta myös sisäpuolelta, jotta renkaat pysyvät huippuiskussa.