Voltyre on rengasvalmistaja, jonka erikoisvalmisteiset renkaat on tarkoitettu käytettäväksi suurissa kuljetusajoneuvoissa ja maataloudessa. Yrityksen erikoistuminen hyödyttää asiakasta, ja voitkin olla varma, että tuotteet soveltuvat käyttötarkoituksiinsa.

Maataloudessa käytettävien renkaiden kysyntä on kasvanut huomattavasti kuluneen vuosikymmenen aikana. Tämä johtuu maatalouden teollistumisesta. Osittain kehitys johtuu kehittyvien maiden rikastumisesta ja väestönkasvun myötä nousseista elintarvikkeiden hinnoista. Kehitys on auttanut Voltyrea ja yritys onkin tunnettu maatalouden renkaiden valmistaja.

Yritys tarjoaa mm. paljon erilaisia traktorin renkaita. Tarjolla on varsinkin moniin traktorityyppeihin sopivia renkaita, jotka kestävät kovaa käyttöä vaikeassa ympäristössä. Traktorin renkaita löytyy myös tasaisemmille alustoille, kuten maanteille.

Voltyre tarjoaa monia mielenkiintoisia rengasvaihtoehtoja. Heidän renkaistaan heijastuu monivuotinen osaaminen. Näillä renkailla traktorisi tai muu ajoneuvo käyttäytyy paremmin sekä märällä että kuivalla.