VREDESTEIN HISTORIA

Apollo Vredestein B.V. on osa intialaista Apollo Tyres Ltd:tä. Vredesteinin pääkonttori sijaitsee Enschedessä, Alankomaissa. Vredestein työllistää noin 1800 ihmistä. Vredestein on tuotemerkki, joka on ollut olemassa jo yli vuosisadan ja on hyvin tunnettu ja pidetty autoalalla. Vredestein valmistaa renkaita mm. autoihin, maatalouskoneisiin ja polkupyöriin. Vredestein työskentelee yhteistyössä suunnittelutoimisto Giugiaron kanssa, ja antaa heidän suunnitella monet renkaistaan. Apollo Vredestein myy renkaita nimillä Apollo ja Vredestein. Nykyään yli kuusi miljoonaa rengasta valmistuu vuosittain Vredesteinin tehtaassa Enschede. Vredestein valmistaa kesä- ja talvirenkaita sekä renkaita, joita voit käyttää ympäri vuoden. Kuuden miljoonan renkaan lisäksi Vredestien valmistaa myös suuren määrän renkaita maatalouskoneisiin. Teollisuuden ajoneuvoihin ja kaksipyöräisiin tarkoitetut Vredestein-renkaat valmistetaan Itä-Aasiassa. Yhtiö toimii tällä hetkellä 18 maassa ympäri maailmaa.

Renkaat  Vredestein

Vredesteinin tavoitteena on edelleen kehittää tuotteitaan uusilla innovaatioilla, ollen samalla markkinaorientoitunut ja joustava yritys. Vredestein pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia, innovatiivisia tuotteita, jotka ovat korkealaatuisia. Vredestein keskittyy ensisijaisesti tuottamaan korkealaatuisia tuotteita ja analysoimaan markkinoiden kysyntää huolellisesti, jotta se pystyy tarjoamaan asiakkailleen heidän haluamansa. Vredesteinin organisaatiorakenne on mahdollisimman matala, koska yritys haluaa jokaisen työntekijänsä ottavan vastuuta. Vredestein arvostaa luovuutta, uskallusta, tiimityötä ja joustavuutta ja uskoo, että nämä ominaisuudet ovat mahdollistaneet yrityksen menestyksen. Pystyäkseen kehittämään ja valmistamaan mahdollisimman innovatiivisia ja hyviä tuotteita Vredesteinilla on tutkimuslaitos Technical Centre Enschede. Vredestein-renikaiden on oltava niin laadukkaita kuin mahdollista, koska yritys tietää, että renkaat ovat ratkaisevassa asemassa kaikissa ajoneuvoissa. Vredestein-renkailla on oltava alhainen vierintävastus ja korkea kestävyys, niiden on oltava erittäin mukavia sekä kestää kulutusta ja tuottaa mahdollisimman vähän melua. Jotta voitaisiin kehittää tällaisia renkaita, on Vredesteinilla ehdottomasti oltava tutkimuslaitos. Tutkimuslaitos kehittää materiaaleja, prosesseja ja renkaiden rakennetta. Saadakseen mahdollisimman paljon tietoa, Vredestein toimii tiiviissä yhteistyössä useiden yliopistojen kanssa ja pyrkii myös aktivoimaan asiakkaitansa mukaan Vredestein-renkaan kehitystyöhön. Tutkimuslaitos testaa perusteellisesti kaikki uudet innovaatiot löytääkseen parhaan rengaskoostumuksen, jotta rengas olisi laadukas ja turvallinen, sekä design että suorituskyky hyviä. Vredesteinilla on myös erillinen osasto, joka pyrkii parantamaan yhtiön ympäristövaikutuksia.

Vuonna 1909, vuosi sen jälkeen kun Emile Louis Constant Schiff oli ostanut Nederlandse Guttapercha Maatschappijin, vaihtoi yritys nimeksensä NV Rubberfabriek Vredesteiniksi. Tuolloin yhtiö valmisti kumituotteita, kuten tennispalloja ja kenkiä. NV Nederlandsch-Amerikaansche Autobanden-fabriek Vredestein perustettiin vuonna 1946, tuolloin B.F. Goodrich omisti 20 prosenttia yhtiöstä. Yhtiö jatkoi kasvuaan, ja vuonna 1960 se integroitui toisen kumitehtaan kanssa, jonka BF osti vuonna 1971. Goodrich Vredesteinin ja yhtiön markkinat kasvoivat entisestään. 1970-luvulla Vredestein keskittyi yhä enemmän renkaiden valmistukseen moottoriajoneuvoille. 1970-luvun puolivälin öljykriisistä johtuen Alankomaiden hallitus osti yli 49 prosenttia Vredesteinista. Loput yhtiöstä sai haltuunsa Stichting tot Voortzetting van Vredestein -säätiö. 1990-luvulla alkoi Vredesteinin menestyksekäs yhteistyö Giorgetto Giugiaron kanssa, joka johti uuteen lukuun yrityksen historiassa. Giugiaro oli kuuluisa autosuunnittelija, ja hänen suunnitelmansa mahdollistivat Vredesteinin laadukkaille renkaille uuden kehitysaskeleen. Apollo Tyres Ltd. osti Vredesteinin vuonna 2009. Apollo on päättänyt antaa Vredesteinin tuotannon säilyä Alankomaissa, ja yhtiö on myös päättänyt investoida tuotantokapasiteetin laajennukseen siellä. Jo ennen kuin Apollo osti Vredesteinin, yhtiö oli vahvasti läsnä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Yrityskaupan jälkeen yhtiön asema on vahvistunut lisäksi Lähi-idässä ja Aasiassa.

VREDESTEIN RENKAAT

Vredesteinin pitkä historia yhdistettynä innovaatioihin takaa, että ostat laadukkaat renkaat parhaalla suorituskyvyllä. Vredesteinin korkeat tuotevaatimukset varmistavat, että saat tuotteen mikä on testattu ja räätälöity antamaan tavallista paremman ajokokemuksen. Vredestein myös ottaa vastuun siitä, että tuote on turvallinen sekä kuljettajalle että muulle yhteisölle ja ympäristölle. Vredestein tietää innovaatioiden arvon, ja on siksi päättänyt panostaa voimakkaasti uusimpien laitteiden ja tekniikan käyttöön tutkimuslaitoksillaan. Vredestein pystyy olemaan aina askeleen edellä ja ennakoimaan asiakkaidensa toiveet. Etsitkö rengasta mikä antaa sinulle hieman extraa innovaatioiden suhteen? Vredesteinilta löydät etsimäsi renkaan niin henkilöautoon, moottoripyörään kuin traktoriinkin. Vredestein takaa, että löydät etsimäsi.

Vredestein Renkaat

LÖYTÄÄ RENKAAT VREDESTEIN