YOKOHAMA HISTORIA

Yokohama on perustettu vuonna 1917 ja on yksi johtavista renkaiden valmistajista maailmassa. Yhtiön pääkonttori on Tokiossa ja työntekijöitä yrityksellä on noin 20000 Yritys valmistaa renkaita mm. henkilöautoihin, katumaastureihin, kuorma-autoihin, busseihin ja teollisuuden ajoneuvoihin. Yokohama valmistaa paitsi renkaita, niin myös mm. kumiletkuja, vedenpitävää materiaalia, lamppuja ja golf-tuotteita. Yokohamalla on tutkimuslaitos, joka kehittää materiaaleja ja tuotesuunnittelua sekä testaa tuotteita ja arvioi niitä. Tutkimuslaitoksen lisäksi Yokohamalla on myös kolme testilaitosta, joista yhdessä erityisesti kehitetään nastattomia talvirenkaita. Pystyäkseen takaamaan tuotteidensa korkean laadun, on Yokohama päättänyt ISO 9001 -sertifioida sen kaikki tuotantolaitokset. ISO 9001 on kansainvälinen laadunhallinnan sertifikaatti. Korkean laadun lisäksi Yokohama myös tavoittelee erittäin tehokkaita järjestelmiä, jotka tuottavat niin vähän hiilidioksidia kuin mahdollista.

Renkaat  Yokohama

Yokohama pyrkii luomaan tuotteita, jotka parantavat ja yksinkertaistavat ihmisten elämää. Yhtiö laittaa kaiken energiansa peliin kehittääkseen uusia teknologioita uusiin tuotteisiin, jotka auttavat lisäämään hyvinvointia. Yokohamalle on myös tärkeää olla työpaikka, joka arvostaa työntekijöitään. Yokohama haluaa työntekijöidensä kehittyvän yhdessä, jotta jokainen voi tehdä parhaansa mikä edistää kehitystä arjen helpottamiseksi. Yokohaman tavoitteena on tehdä yhteistyötä yhteisön kanssa oikeudenmukaisesti ja toimia sopusoinnussa ympäristön kanssa. Yokohaman oma tutkimuslaitos sijaitsee Hiratsuka-tehtaassa. Tutkimuslaitos on varustettu uusimmilla välineillä ja laitteilla, jotta yhtiön tutkijat voivat kehittää seuraavan sukupolven teknologiaa. Yokohamalla on myös käytössään useita testilaitoksia, joissa varmistetaan renkaiden korkealaatuisuus. D-PARC -testilaitoksessa tutkitaan miten rengas toimii eri tyyppisissä sääolosuhteissa ja erilaisilla teillä. Yksi testirata jäljittelee ajoa mutkaisilla vuoristoteillä. TIRE TEST CENTER OF ASIAssa testataan renkaita kovissa nopeuksissa. Yokohama renkaat käyvät läpi nämä tiukat testit, jotta yritys voi taata asiakkailleen korkealaatuiset ja suorituskykyiset renkaat.

Yokohaman perustivat Yokohama Cable Manufacturing Co., Ltd (nykyäänFurukawa Electric Co., Ltd) ja amerikkalaisyritys BF Goodrich. Yhtiö alkoi valmistaa renkaita vuonna 1919 tehtaallaan Hiranumassa. Kuitenkin vasta 1937 renkaita alettiin kutsua Yokohama-nimellä. Vuonna 1963 koko yrityksen nimi muuttui Yokohama Rubber Co., Ltd:ksi. Yokohama on vuodesta 1917 ja perustamisestaan asti tasaisesti kasvanut ja laajentanut liiketoimintaansa ja toimitilojaan. Ympäristöajattelussa Yokohama oli reilusti aikaansa edellä, ja jo vuonna 1993 yrityksellä oli suunnitelma kuinka minimoida luonnon kuormitusta. Sittemmin Yokohama on pitänyt ympäristöaspektin mukanana liiketoimissaan, ja askeleena päästöjen vähennykseen yhtiö aloitti projektin teollisuusjätteiden vähentämiseksi vuonna 2001. Yokohama on myös työskennellyt metsien suojelun puolesta. Siksi puita istutetaankin kaikkialla Yokohaman tehtaiden ympäristössä. Yokohama pyrkii jatkuvasti vähentämään päästöjä ja parantamaan ympäröivää maailmaa. Yokohama on luonut uusissa ja nykyisissä tuotantolaitoksissaan menetelmiä, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia mahdollisimman paljon. Yokohama pyrkii lopulta pystymään kierrättämään kaikki jätteensä. Kaikki Yokohama tehtaat Japanissa ovat saavuttanut nollapäästöt, eikä yritys myöskään hautaa jätteitään. Yritys tietää kuinka tärkeää heidän vastuullisuutensa on ympäristön kannalta.

YOKOHAMA RENKAAT

Yhteistä kaikille Yokohama-renkaille on, että ne ovat luotettavia ja laadukkaita. Yokohama tarjoaa renkaat henkilö-autoihin, rekkoihin ja rakennustyömailla käytettäviin moottoriajoneuvoihin. Tuotteesta riippumatta Yokohaman tarkoitus on rikastaa ihmisten elämää satsaamalla tutkimukseen, testaamalla tuotteet huolellisesti ja tarjoamalla tuotteet kohtuullisin hinnoin. Yokohama käyttää uusinta teknologiaa ja yhtiön työntekijät ovat omistautuneet luomaan paremman ja helpomman elämän ihmisille, yhteisöille ja maailmalle. Jos etsit rengasta joka on laadukas, ja jonka valmistaa yritys joka ottaa vastuun ympäristövaikutuksista, on Yokohama-rengas sinua varten. Yokohama tekee renkaita, jotka ovat sekä luotettavia ja parantavat ajokokemusta. Olitpa etsimässä rengasta kuorma-autoon tai henkilöautoon, voit olla varma, että Yokohama-rengas sopii tarpeisiisi ja olosuhteisiin.

Yokohama Däck

LÖYTÄÄ RENKAAT YOKOHAMA